2011-01-27

Fodelsedagsfirande

Det finns varre satt att starta dagen pa an med champagne... Fyller man 60 sa ska det firas! Sen fortsatte vi dagen med en blasig battur med fiske och snorkling. Observera nya kepsen, dagen till ara... Det blev inte mycket napp, men tva sma tonfiskar fastnade pa kroken och vi fick purfarsk sashimi till lunch! Nu blir det snart mer champagne och middag for den nyblivna pensionaren!




2011-01-26

Vykort fran Karon beach


Karon beach 26 jan 2011

Hej!
Har kommer en semesterhalsning fran varma och harliga Thailand. Vi har det bra i solen och agnar dagarna till att bada i varma vagor, smorja solkram, spela strandtennis och ligga under ett parasoll och slappa. Maten ar god, billig och kryddstark... Vi ser fram emot lite snorkling i fargglada rev de narmaste dagarna och kanske lite fler billiga skonhetsbehandlingar i klass med "fisk-spat" dar fiskarna ater upp din gamla hud... Hoppas ni har det skont dar hemma!

Mrs J & Mr M

2011-01-21

Bye Bye snöslask

Nej, nu tror jag bestämt att vi lämnar snön och vintern bakom oss och drar mot varmare breddgrader! Vad tror ni om det?? Laddar inför ett dygn på resande fot och hoppas verkligen att John Blund kommer och hälsar på. Vi hörs från andra sidan jorden!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2011-01-17

Ultra-konservativ

Ibland förstår jag inte hur folk tänker. Ett bra exempel på det är när en kyrka - i Harlem dessutom - annonserar utanför att USAs president är terrorist. Seriously?!?

Det är ju positivt att alla vettiga, verklighetsförankrade människor vet var de INTE ska gå i alla fall.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2011-01-14

Black Swan

Wow, vilken film! Jag satt som på nålar i nästan två timmar och rös av såväl väl- som obehag av denna fantastiska film. Ryslig, men bra - rekommenderas! Om inte annat för att se Natalie Portman i sitt absoluta esse. Oscar?

2011-01-13

Knut-dagen

Det verkar som om även New York-borna anammat tjugondedag knut, för trottoarerna kantas av gamla uttjänade julgranar. Vi slängde ut vår redan i söndags, men jagar fortfarande barr därhemma...

När både granen och resten av julpyntet var borta kändes lägenheten plötsligt mycket större och rymligare - vilken bonus! (garderoben å andra sidan ska vi inte tala om...där trängs julkulorna med träningsbyxorna och julrenen med skjortorna under devisen syns inte, finns inte...)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2011-01-10

Hemklickat

Det kanske inte behöver vara så jobbigt att köpa bikini ändå! En kompis tipsade mig om att köpa från Victoria's Secret på nätet med öppet köp. Sagt och gjort, samma kväll klickade jag hem inte mindre än 13 bikinidelar i olika modeller och storlekar och väntar nu på leverans direkt hem i brevlådan vilken dag som. Sen ska jag prova i lugn och ro här hemma och (peppar, peppar) förhoppningsvis hitta någon eller några som både passar finfint och matchar min vinterbleka hud och skicka tillbaka resten. Slipper därmed också påträngande, provisionssugna expediter och trånga provrum med kallt strålkastarljus och osmickrande speglar. Bra plan, eller hur? (Håll tummarna att den fungerar, pleeeeease!)

2011-01-06

Drömmer...

Min kropp hade nog missförstått var den höll hus och var inställd på att vara ledig trettondagen, så det stretade emot att ta sig ur sängen imorse och bege sig till jobbet... Mentalt är det inte mycket bättre då arbetslusten försvann någonstans mellan bokslutet och nyårschampagnen och inte har återfunnits sen dess. Istället sitter jag på kontoret och drömmer mig bort till varmare breddgrader och kikar på foton från Karon beach och vårt hotell där vi checkar in om lite drygt två veckor. Och fasar lite för att gå och prova ut ny bikini ska väl erkännas... TVÅ VECKOR (försöker fokusera på den delen...)!!!

2011-01-05

E-bokmal

Tack snälla farfar...tomten för den fina julklappen som jag hämtade i bokaffären på nyårsafton! Nu är jag redo för tunnelbaneresan till jobbet såväl som beachen i Thailand och en hemmakväll under en filt på soffan. Världens litterära mästerverk är bara några knapptryck bort, nu är det bara att börja ladda min nook med spännande äventyr från böckernas värld!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2011-01-03

En god början på året

Nyårslöftet att inte äta godis omfattar som tur är inte desserter... Men ibland är skillnaden hårfin! Igår besökte jag för första gången Max Brenner vid Union square för att fira en väns födelsedag och det var en chokladupplevelse som hette duga. Sätter man chokladpizza på menyn är man seriös med sin choklad! Våra utsvävningar var kanske inte riktigt så vågade, men icke desto mindre delikata. Jag skulle nästan våga mig på att säga att det är det godaste jag ätit i år! Härligt, härligt, men farligt, farligt...