2014-08-20

På väg!




Nu är det strax dags att bege sig västerut igen, efter sju härliga sommarveckor i Sverige. En trött och lite febrig kille sover i lånevagnen och samlar säkert krafter för att orka hålla mormor och mamma igång på 11-timmarsresan sen...


Och mycket packning blir det! Väskan är sprängfylld och då har ändå mamma tagit mycket av mina grejer i sin resväska... Sen är båda våra ryggsäckar som ska med ombord fyllda av keramik... Slit och släp! Nu ska det bli riktigt skönt att slå sig ner i planet och vila (?!?) några timmar och vakna upp i Kalifornien!

Hejdå Sverige och tack för den här gången! Tack för massor av sol och härliga bad. Tack för mysiga regn- och åskväder, som Kalifornien bjuder på alldeles för sällan. Och framför allt, tack för all kvalitetstid med nära och kära. Nu är vi redo för lite vardag igen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2014-08-02

Livet enligt instagram...

Hej augusti! Ny månad och jag undrar var tiden tar vägen egentligen (inte går den åt till att göra blogginlägg i alla fall...). Mr M är här och vi njuter för fullt av det underbara sommarvädret Sverige bjuder på i år, och då menar jag allt från värme och sköna bad till riktiga åskurladdningar och ösregn. Jag låter ett urval från mitt instagramkonto (@johannavisby) visa vad som hänt senaste tiden, istället för att försöka återberätta...





Vi var på loppis, men Jack tyckte det roligaste var att provsitta åkgräsklippare... Trodde aldrig vi skulle komma därifrån!





Amerikanen fick en introduktion till gotländsk sport - varpa!





Vi introducerade Jack till livet på två hjul.





Vi åt några riktiga favoriter - rökta räkor och varmrökt lax.





Vårt smultronställe Fårö levererade. Denna gång testade vi häftiga Lauters restaurang som skulle kunna segla upp och bli en ny favorit på den lilla ön i norr.





En annan kärlekshistoria på Fårö är den till kardemummabullarna på Sylvis döttrar. Oslagbara!





Mer fika! En regnig dag njöt vi av utsökt hembakad fikabuffé. Sockerchock deluxe!





En annan regnig dag låg jag i uterummet med en god bok och tittade på när de svarta åskmolnen drog förbi med dunder och brak. Mys!!





Vi avslutar på topp med ett besök på tu man hand på underbara Creperie & Logi i Visby. Alltid lika gott!

Posted using BlogPress from my iPhone