2014-09-16

Skärmtid...




Jag lovade ju återkomma med en rapport från vår senaste resa - denna gång bar det av till Alaska! Det får dock vänta lite för de fyra dagarna förevigades i inte mindre än 350 foton som jag måste hinna gå igenom... Högst upp på prioriteringslistan nu är dock vila, då en förkylning knockat mig lagom till Mr M skulle åka och jobba i en vecka! Så det är jag, snoret, huvudvärken, halsontet, rekordvärmen och en vild ett och ett halvt-åring som hänger denna vecka. Härliga tider!

Tack och lov är Jack ovan vid att titta på tv, så det är fortfarande spännande att titta på tecknat... Tack Thomas tåget för en lugn stund på soffan! Slut på klagan härifrån - over and out!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2014-09-05

Californication




För ett år sen idag (eller det blir visst igår, eftersom klockan passerat midnatt...) satte vi oss på planet från New York till Los Angeles för att börja vårt nya äventyr på amerikanska västkusten. Jag kan inte fatta att det redan gått ett år! Ett år av sol, palmer, salt hav, småstadsliv, familjehäng, lite för lite årstidsväxlingar och lite för mycket motorväg. Men på det stora hela helt rätt beslut för vår lilla familj!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2014-09-02

Vardag




Hej september och hej vardag! Igår var det redan dags att skjutsa mamma till flygplatsen, efter nästan två veckor i Kalifornien. Igår firades också Labor day här i USA, vilket officiellt brukar räknas som slutet på sommaren (även om det i praktiken är så gott som sommar året runt där vi bor...).

Nu är det med andra ord dags att hälsa vardagen välkommen tillbaka efter vad som känns som en evighet. Det gjorde jag genom att betala hyra, posta min röst till riksdagsvalet och köra tre maskiner tvätt. Och så hann vi med lite poolbad också, förstås!


Snart är det i och för sig dags att packa resväskorna igen för lite äventyr... Återkommer om det! :)

- Posted using BlogPress from my iPhone