2013-07-11

Fyra månader!


Här händer det grejer! Jack fyller redan fyra månader och det är svårt att hänga med i svängarna när han lär sig nya saker varje dag. Han är en glad buse som skrattar ofta och mycket, särskilt när du kittlar honom på magen. Om han får välja vill han gärna stå upp i knäet så att han har uppsikt över vad som händer, men han börjar även bli stadig nog att kunna sitta själv om han har några kuddar till stöd.
 
Det hänger så gott som alltid en dräggelsträng från mungipan och "drägglisar" har blivit en obligatorisk del i varje outfit. Han har upptäckt att han har två fötter längst ned på kroppen och det sparkas vilt med de starka benen, så till den grad att strumporna börjar ramla av. 
Dessvärre har han även upptäckt att det sitter en god tumme på varje hand och jag får kämpa hårt för att de inte ska åka in i munnen HELA tiden... Ibland går det i alla fall att avleda uppmärksamheten från tummen tack vare det nyfunna intresset för färgglada leksaker som går att greppa och suga på. Fyramånaders-dagen till ära rullade han dessutom för första gången från rygg till mage i morse. Vad hände med min lilla bebis???


Inga kommentarer: