2013-05-10

Nattliga äventyr




Här var det action! I natt blev vi väckta av att någon knackade på dörren och att det var ett jäkla hallaballoo på gatan nedanför. När vi tittade ut i trapphuset luktade det bränt och var lite rökigt. Det var bara att snabbt klä på oss, stoppa en sovande Jack i babybjörnen och skynda ner åtta våningar till fots. Läskigt!


Väl nere på Wall street var det så många brandbilar och -män överallt att jag aldrig sett på maken, men de flesta hängde i klungor utanför entrén och småpratade med varandra i godan ro vilket kändes lugnande trots allt. Så då gjorde vi detsamma i en och en halv timme innan vi fick gå tillbaka in i huset igen. Tydligen var det en eltransformator i källaren som exploderat.

Imorse, efter en sovmorgon för att kompensera för tiden på gatan, vaknade vi till en vanlig dag som om inget hänt sånär som på strömavbrottet i huset. Och det är när man (läs Mr M...) blandat ihop alla ingredienser till en smoothie och trycker på on-knappen på mixern man inser hur bekvämt det är att ha el i uttagen... Ooops! Idag blir det till att gå ner och upp för trapporna i väntan på strömmen, men det kunde ju varit så mycket värre, förstås!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: