2013-11-11

Åtta månader


Åtta månader! Jag och Mr M tittar på varandra nästan varje dag och undrar vad vi egentligen gör med all tid, dagarna bara försvinner på något sätt... Efter frukost hinner vi bara busa lite och kanske ge Jack ett bad och sen är det dags för tupplur, följt av lunch. Dags att uträtta några ärenden, kanske ta en promenad, sen är det tupplur nummer två. Innan middagen hinner vi kanske ta en tur till gungorna, sen är det pyjamasdags, nattslurk och nattinatti. Det kallas visst rutiner!? Hur som helst involverar det oftast tre måltider, två tupplurar och en hel del lek och bus. 


Denna månad har vi jobbat hårt på att få till Jacks nattsömn (vilket ju även har mycket att göra med vår sömn...) och på bara någon vecka lärde han sig faktiskt att sova hela natten utan att käka, vilket uppskattas av alla inblandade! Nu somnar han för det mesta utan protester och sover sen runt tolv timmar i sin egen säng - jippie! 

Under loppet av en vecka lärde sig skrutten att sitta själv, plocka upp mat med tummen och pekfingret och stoppa i munnen och att klappa händerna. Däremot visar han fortfarande inga tecken på att vilja krypa... Istället vill han gå och springa mest hela tiden och vi följer snällt med som stöd så klart, krokiga ryggar och stela nackar till trots. Vem kan motstå det här busfröet, liksom?

Inte jag! :)

Inga kommentarer: