2014-01-12

10 månader!




Tiden går så fort att jag helt glömde bort att posta tiomånaders-uppdateringen för Jack igår! Fort går det också när han tar sig fram nu för tiden. Strax innan jul dök denna jätteplastiga, färgglada, musikspelande gåvagn upp i posten från Marks gamla kollega, och Jack tyckte den var lika kul som jag tyckte den var ful... Lite ostadig är han ännu, men undan går det och krypa kan slänga sig i väggen för nu är det bara stå och gå som gäller!


Håret växer som ogräs, så till den grad att det börjar locka sig i nacken och är alldeles tufsigt över öronen... Men vi kan inte med att klippa, så det får allt växa vilt ett tag till. Något annat som växer är tänderna. Lagom till nyår stack den första lilla tanden fram där nere och ännu en är på gång. Snart är det slut på det här tandlösa leendet, med andra ord!



Det mesta möts av rungande applåder här hemma nu. Säg "klappa" så klappar Jack händerna med ett stolt leende - ett trick som funkar varje gång (och självklart får han ett stolt mamma-leende tillbaka!)! Den senaste veckan har han även börjat vinka, lite trevande och försiktigt än så länge men nog rycker det i de små knubbiga fingrarna.


2013 års bästa julklapp, helt klart! :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Han är så himla söt! Så kul att följa honom varje månad :)

Johanna Lindgren sa...

Kul att du hänger med på tåget, trillingnöten! :)