2014-03-12

En riktig kalasdag


Vilken kalasdag vi hade igår! Jack fyllde ett år och det passade vi naturligtvis på att fira storstilat! Efter att vi väckt honom med skönsång fick han amerikanska pannkakor - lyxfrukost för en kolhydratälskare... 

Vi hade marint tema på kalaset så efter en tupplur fick Jack svida om till sin fina sjömanskostym. Sötare sjöman får man leta efter!

Heliumballongerna gjorde succé hos ettåringen som skulle ha kunnat ägna hela eftermiddagen bara till att leka med dem. 

Men det fanns ju en hel del paket att öppna också... Så pass många att Jack snart bemästrade öppningstekniken till fullo och glatt drog av omslagspappret som prasslade roligt. 

Sen bjöds det på lunch för att fylla på energidepåerna. 



Efter ytterligare lite paketöppning (jo, det höll på att aldrig ta slut!) var det fikadags!

"Segelbåtskakorna" försvann snabbare än snabbt. Choklad tycks alltid ha den effekten i detta sällskap...

Sen fick Jack lyssna på ännu mera skönsång. Och bor man i Kalifornien och kan hitta söta och goda jordgubbar i mars är valet enkelt: "svensk" jordgubbstårta, så klart!

Men se, det var ingen hit! Till allas förvåning rynkade han på näsan och vände bort huvudet när tårtskeden närmade sig och efter ett par små tuggor var han nöjd! Inte mig emot, han får gärna skippa sötsakerna ett tag till.

Sen var det en trött och nöjd liten sjöman som vinkade hejdå till släkten. Fulltankad på uppmärksamhet och kärlek och med påfylld leksakslåda, bokhylla och garderob... Ett år!!


2 kommentarer:

Trillingnöten sa...

Jättefint! Jag gillar sjömanskostymen!

Hanna byLindahl sa...

Va fint ni hade gjort till er prins!!! Nu skall jag kolla inlägget under också!;) sjömanskostymen är supersöt!!! Hann kortet fram? Annars får han firas en dag till:) kram