2013-01-11

Movie time

Åh vad skönt med fredag, hörrni! Första hela arbetsveckan efter alla helgerna och jag ska erkänna att jobbångesten slog till lite i söndags kväll. Nu är det redan dags för helg igen och så jobbigt var det faktiskt inte!


För bara några veckor sedan var vi i Hollywood på Cirque du Soleil i Dolby theatre, där Oscarsgalan äger rum i slutet av februari. Igår offentliggjordes årets nomineringar och det är alltid kul att se vilka som har chansen att kamma hem statyetten.

Jag hoppas hinna med några fler från listan över nominerade till "Best Motion Picture", men kan hittills rekommendera Argo (en riktig sitta på nålar och bita på naglarna-film där storyn dessutom är sann), Silver Linings Playbook (tänkvärd film med hjärta och bra skådisinsatser) samt Les Miserables (som lyfte efter en svag början och dessutom bjuder på ögongodis...). Life of Pi står härnäst på tur tror jag.

Kanske ska jag som gräsänka ta och hyra en film redan ikväll, förresten! Återstår att se om det finns någon Oscars-kandidat i dvd-hyrboxen på apoteket...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: