2010-05-05

Det tar sig

Sakta men säkert börjar det hända lite grejer i lägenheten. Det är underbart skönt att ha fått undan de flesta kartonger så att det finns lite yta att röra sig på! Under tiden som vi jobbar vidare med vardagsrummet kan jag passa på att visa upp köket och matplatsen där bitarna faktiskt börjar falla på plats. Det behövs ju lite "piff", naturligtvis, men grejerna är i alla fall upp-plockade och det är helt funktionellt.

Ovan: nya köket är ganska nytt och fräscht, men det hade inte skadat med lite mer skåputrymme för alla grejer... Och så finns det en diskmaskin också! Det fanns med på vår kravlista när vi letade ny lägenhet - "once you go diskmaskin, you'll never go back", eller vad är det man brukar säga?? Det är i alla fall mitt motto!

Nedan: vårt lilla köksbord har fått en egen hörna i närheten av köket. Just nu ser det rätt tomt ut, men så småningom ska det upp några tavlor eller kanske våra klockor här. Eller varför inte både och?

I helgen är det projekt fixa vardagsrummet och garderoberna som gäller. Det är något av en utmaning att få plats med alla grejer nu när vi inte har en klädkammare där vi kan gömma resväskor, kartonger och julgransfot (och ibland även Sigge!), så vi tävlar om att hitta bra förvaringslösningar och outnyttjade ytor... Om vi lyckas hitta gömställen för vår bråte återkommer jag med bildrapporter även från övriga delar av lägenheten!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur har det gått med att fuxa vardagsrummet och garderoberna???
HAHAHAHHAHHAHHAH
Du är underbar!
kramis

(HHf)