2013-09-11

Sex månader!

Idag har det gått sex månader och vår lilla kille fyller halvåret! Det är stort! Knyttet som mest sov och åt för några månader sen, kräver nu allt mer uppmärksamhet. Han sover betydligt mindre dagtid, vilket innebär fler intensiva timmar av bus och lek och underhållning. Fullt upp med andra ord!

Vår världsmedborgare hoppar mellan kontinenterna som andra byter blöja...eller nåt. Sant är i alla fall att den senaste månaden innebar många långa resor. Att flyga över Atlanten i trång ekonomiklass utan eget säte var ingenting för skrutten - han gillade desto mer sin fönsterplats med extra benutrymme på väg till Los Angeles... Jag kan förstå honom! När det gäller jetlag brås han på mamma och blir på sin höjd lite extra trött första dagen eller så, sen är det bara att köra på.
 
Torrsim är hans nya grej och benen sprattlar värre än på Michael Phelps i en OS-final i crawl. Om han bara lärde sig hur man tar sig framåt eller bakåt skulle det gå fort som tusan. Kanske bäst han väntar lite till...
Man kanske skulle kunna tro att han inte får någon mat, eftersom han försöker käka upp sina egna tår titt som tätt. I själva verket äter han både mjölk och lite annat smått och gott nu för tiden. Sötpotatis är en stor hit, likaså avokado och vattenmelon.
Att dricka ur pipmugg är för småglin - riktigt glas ska det vara, även om de små knubbiga händerna knappt når runt. Kan själv!

Det kanske inte är några längre stunder han ligger så här still och avslappnad, men när det händer så är det när tv:n är på. Bäst vi passar oss så inte de där stora ögonen blir fyrkantiga!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: