2013-09-02

Tillbaka


Sen några dagar är vi tillbaka over here igen. Efter en sommar i Sverige känns New York väldigt hett, klibbigt, överbefolkat och högljutt... Värst vad man kan vänja sig av med saker snabbt! Jack som tidigare sov igenom alla oljud utan att blinka hoppar nu till i vagnen så fort en ambulans kör förbi - och jag likaså! Men annars är det härligt att vara tillbaka!


Vi hänger med goda vänner och passar på att äta god mat som vi saknat. Vimlar runt i stan och fascineras av alla konstiga människor. Hälsar på jobbet för att inhämta det senaste skvallret. Går förbi gamla lägenheten och inser att jag inte saknar att bo där alls, även om området fortfarande lockar. Åker till magasinet och packar om lite bland våra grejer för att skeppa ett par kartonger västerut. Och så svettas vi lite...


Jack som nätt och jämnt växte ur sin liggdel till vagnen i Sverige har nu uppgraderat till sittvagn och ser plötsligt väldigt pluttig ut igen.

Nu ska vi njuta lite mer av att sitta inne i AC:n och samtidigt hålla tummarna för att det åskar ur sig lite där ute, så att vi kanske kan våga oss ut i det stora äpplet även idag. Hej så länge!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: