2013-12-25

Färdigfirat




Ojojoj, nu har vi verkligen firat jul ordentligt! Igår med svenskt julbord här hemma, följt av ännu ett parti julkubb i solen (inte sådär väldigt traditionellt kanske...), risgrynsgröt och sötsaker. Jack var i högform trots en rejäl förkylning och charmade kåporna av damerna i kyrkokören på kvällsgudstjänsten när han klappade händerna.


Idag firade vi amerikansk jul med kalkonlunch, julstrumpor vid öppna spisen och en herrans massa julklappar under granen. Inte helt oväntat var majoriteten till årets nykomling som dock blev väääldigt trött redan efter första klappen och var tvungen att ta en tupplur mitt i allt paketöppnande... Vi fick helt enkelt hjälpa till att öppna lite och sen var det en lycklig liten kille som hade händerna fulla med nya, spännande leksaker (och en massa roliga böcker och fina kläder i en hög bredvid).

En väldigt fin jul på det stora hela - undantaget stoppet i avloppet här hemma som får det smutsiga diskvattnet att stiga i handfatet... Och sån lyx för Jack att få ha hela familjen samlad med mormor, morfar, farmor, farfar, farbror, gammelfarbror och -faster. (Vi saknade dig, morbror!) Snacka om att stå i centrum! Imorgon står rörmokarbesök och slappa på programmet.



Hoppas du också haft en fin jul!!

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: