2014-06-03

Skolavslutning


Oj, vad tiden går fort! Jag kan inte fatta att det redan är juni, men det kanske är för att det är sommar mest hela tiden här i Kalifornien... Men i lördags var det lite extra mycket sommar, för då var det dags för skolavslutning på Svenska skolan i Orange County. Och är det något som känns 100 procent sommar så är det väl Den blomstertid nu kommer i allsångsversion! Riktigt mysigt faktiskt! Dessutom passade skolan på att ha midsommarfirande, när de ändå var i farten liksom... (sin vana trogen mixade de högtiderna, precis som i påskas...)



Alla barnen - inklusive knattarna som knappt kunde ta sig upp på scenen själva - fick diplom för avklarat skolår. Och nog har Jack gjort framsteg i svenskan, han kan faktiskt säga mamma, titta och klocka nu, så jag tycker han förtjänar diplom! Här är vi med Jacks bästisar från skolan.

Vi hade fått i uppdrag att bygga midsommarstången, tillsammans med ett par andra familjer. Rätt nöjd med resultatet, måste jag säga!  Men titta inte för noga, då kanske du ser snörena som vi var tvungna att fästa i gräsmattan för att den skulle stå någorlunda stadigt... Man kan väl säga att vi pustade ut lite när dansen var avklarad och stången fortfarande stod upp. Bra genrep inför "riktiga" midsommar, kanske?

Nu är det sommarlov. Så det så!

Inga kommentarer: