2009-09-22

Galna veckan

Jag vet att det bara är tisdag och kanske därför lite tidigt att titulera denna vecka "galna veckan", men det är så det känns. Ministrar, Säpo, Secret Service och (något oväntat måste erkännas) Karolina Klüft springer ut och in genom dörrarna på kontoret dagarna i ända. Utanför kontoret är det minst lika galet. Eftersom polisen har spärrat av alla gator runt FN och stoppar all trafik, såväl bilar som gående, när någon viktig person ska kunna ta sig fram i långa bilkaravaner av svarta bilar med tonade rutor, är det svårt att ta sig fram och det tar låååång tid. I varje gathörn står det minst tre uniformerade poliser, vilket gör minst tolv poliser per korsning, vilket gör oändligt många i området. Polisbilar, piketbussar, helikoptrar... Ministervecka kallas det visst. Galna veckan beskriver det bättre tycker jag.

Välbevakat var det här

Ingen idé att försöka ta sig fram!

2 kommentarer:

elis sa...

Låter galet. Men hallå där, skaffa bildbevis på klyftan och digsjälv. Vad är du för en nybliven digitalsystemkameraägare va. :-)

Johanna Lindgren sa...

Eh... Jag är en digitalsystemkameraägare som (tyvärr) ofta lämnar kameran hemma när jag går till jobbet... Men hon var här - I promise! ;)